Rent a car aerodrom Beograd i Niš |     +381 60 45 555 11

Zimski popusti do 60% su u toku!

Dodaci & dodatna oprema

Dodatna oprema koja ulepšava svako putovanje.

Full Kasko Osiguranje

Prilikom iznajmljivanja vozila u našoj kompaniji u okviru cene najma, za kompletno bezbrižan put imate uključeno potpuno full kasko osiguranje bez učešća u šteti. Kakva god neprijatnost da Vas zadesi - full osiguranje Vas pokriva. Vaša jedina obaveza je da u slučaju bilo kakvog oštećenja vozila pozovete policiju da Vam uradi zapisnik nemilog dogadjaja kako bi se utvrdilo da isto nije nastalo u alkoholisanom niti stanju pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Uz pomoć policijskog zapisnika mi naplaćujemo štetu od osiguranja. Full osiguranje ne pokriva štete u unutrašnjosti vozila poput fleka, progorenih i pocepanih sedišta i drugih oštećenja unutrašnjosti vozila nastalih usled nemarnog korišćenja.

GPS navigacija

Kako bi znali najkraći i najbolju put do svake destinacije - ponekad Vam je potreban saputnik koji sve to drži u malom prstu. Cena iznosi 3€ po danu korišćenja. Maksimalno se obračunava 15 dana. Potražiti pomoć disponenta oko odabira željenog jezika.

Wi-Fi 4G mobilni ruter

Budite online u svakom trenutku, i na svakom putu. Poseduje sopstvenu bateriju pa ga možete koristiti i van automobila. Cena iznosi 3 € po danu korišćenja. Maksimalno se obračunava 18 dana.

Sedišta za decu, kolevke i busteri

Neizostavan deo vaše dodatne opreme ukoliko putujete sa Vasim najmilijima, bilo da su jos bebe ili deca. Dečije sedište košta 3 eura po danu korišćenja (obračunava se za maksimalno 10 dana, nakon ovog perioda je gratis). Busteri su besplatni.

Lanci za sneg

Ključan deo Vaše zimske opreme. Usled snežnih vremeneskih uslova - lanci za sneg nisu opcija nego potreba, kako bi bezbedno stigli na Vaše odredište. Korišćenje lanaca za sneg je besplatno, osim u periodu od 20. decembra do 10. januara.

Dodatni vozač

Dodatni vozač je opcija koja je takodje besplatna, a omogućava vam da na ugovor o najmu vozila dadate još jednu osobu koji Vam olakšava svaki put. Dodatni vozač Vas može odmeniti u vožnji dok Vi za to vreme odmarate i učiniti svaki put bržim i prijatnijim.

Avantura čeka na Vas!

Ne časite časa - rezervišite Vaše vozilo odmah i započnite avunturu Vašeg života. Efex Rent A Car je tu da Vam bude veran parter u stvaranju najlepših uspomena!

POGLEDAJ VOZILA