Rent a car aerodrom Beograd i Niš |     +381 60 45 555 11

Zimski popusti do 60% za sve rezervacije do 28. februara!

najjeftiniji rENT A CAR beograd

Najbolja agencija za iznajmljivanje automobila u Beogradu! Uvek aktuelni popusti, bogat vozni park, širok spektar dodatne opreme i najbolje cene - sve što ste ikada tražili od rent a car agencije!

Pogledaj Vozila

najjeftiniji rENT A CAR beograd

Najbolja agencija za iznajmljivanje automobila u Beogradu! Uvek aktuelni popusti, bogat vozni park, širok spektar dodatne opreme i najbolje cene - sve što ste ikada tražili od rent a car agencije!

Pogledaj Vozila

Vozila u besprekornom stanju! Najnoviji modeli svetskih brendova tu su samo za Vas.

Prilikom svakog rentiranja vozila kod nas dobijate uračunato kasko osiguranje.

Neograničena kilometraža! Uživajte u vožnji i lepotama koje Vas okružuju.

BRZA REZERVACIJA

Efex Rent A Car Beograd - sinonim za sigurnost i pouzdanost!

Garantovano najbolja ponuda vozila za rentiranje po najpovoljnijim cenama i uslovima iznajmljivanja!

Želeli biste da iznajmite automobil po najboljim i najpovoljnijim cenama i uslovima? Ne želite da budete pretrpani papirologijom i opterećeni pređenim kilometrima? Efex Rent A Car Beograd je onda jedini pravi izbor za Vas!

Planirate porodično putovanje i potreban Vam je udoban i pouzdan automobil ili ste možda više za neko manje vozilo koje će Vam omogućiti da se rešite glavobolje oko parkiranja i ogromnih gradskih gužvi, a možda bi uz Vas više išlo neko luksuzno vozilo najnovije generacije? U voznom parku naše najjeftiniji rent a car Beograd agencije možete iznajmiti sve vrste automobila: od praktičnih economy pa sve do premium luksuznih automobila i to po najpovoljnijim cenama!

Nudimo širok spektar dodatne opreme koja će Vam putovanje učiniti pravim užitkom. Ukoliko imate dodatne zahteve i potrebe bilo koje vrste tu smo ne samo da ih ispunimo već da to uradimo na najbolji mogući način - zbog toga i jesmo najbolji najjeftiniji rent a car Beograd!

Efex Rent A Car Beograd nije samo agencija za iznajmljivanje automobila već siguran partner na svakom Vašem kilometru!

Sigurnost Vas i Vaše porodice nam je uvek na prvom mestu! Svi automobili iz našeg voznog parka prošli su sve sigurnosne provere i testove sa najboljom mogućom ocenom na Vama je samo da izaberete onaj koji ide u skladu sa Vašim potrebama i prepustite se čarima otkrivanja lepota novih predela i stvaranja nezaboravnih uspomena uz naš najjeftiniji rent a car Beograd.

Vozite se i uživajte u svakom trenutku Vašeg putovanja - jer ste to i zaslužili! Rezervišite odmah neko od naših vozila.

Pogledajte Vozila
Gde možete naći efex poslovnice?

Potrudili smo se da Vam uvek budemo u blizini i dostupni u svakom trenutku. Zbog toga će Vas nasmejana lica radnika Exef Rent A Car Beograd poslovnica ispratiti i dočekati sa Vaših putovanja na Aerodromima u Beogradu i Nišu. Želeli smo da gotovo uvek budemo tu za Vas, upravo zbog toga naš štand na dolaznom peronu radi 07-24h. Čekamo Vas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu. Umorni ste nakon napornog leta i sve što želite jeste toplina i udobnost Vašeg doma? Najjeftinij rent a car Beograd zna biti užasno stresno i mnogima nepoželjno iskustvo ali sa nama to nije slučaj! Pobrinuli smo se da naša rent a car Beograd poslovnica uz najmanje moguće čekanje i papirologiju ispuni Vaše želje i učini Vam ovo iskustvo prijatnim i bez stresa! Kod nas ćete uvek poželeti da se vratite i da zajedno započnemo novo putovanje.

Naše iskustvo radi za vas

Umorni ste od napornih i dosadnih procedura prilikom iznajmljivanja i vraćanja vozila? Sve što želite je da samo pronađete vozilo i uživate u vožnji ne razmišljajući o skrivenim troškovima pri vraćanju istog?
- Na pravom ste mestu! Efex Rent A Car je tu da Vas rastereti svih dodatnih briga i omogući Vam da uživate u svakoj sekundi Vašeg putovanja. Osnovna ideja i misija naše agencije jeste da našim klijentima pružimo podršku i sigurnost na svakom pređenom kilometru u izabranom vozilu. Od 2014. godine trudimo se da naša usluga ide u skaldu sa našom misijom i time odskačemo od konkurencije. Naši klijenti koji već godinama biraju najjeftiniji rent a car Beograd najbolja su reklama i potvrda da smo na pravom putu ostvarivanja našeg cilja.
Naviknite se na to da ste Vi kao i Vaše potrebe nama na prvom mestu te smo se zbog toga smo se potrudili da vraćanje automobila skrojimo po Vašim potrebama i dodatno Vas rasteretimo razmišljanja i planiranja. Sva vozila koja ste iznajmili kod nas možete vratiti u bilo kojoj poslovnici koju posedujemo.Nije neophodno da to bude baš ona u kojoj ste vozilo preuzeli. Ukoliko ne možete vratiti vozilo na štandu naše rent a car aerodrom poslovnice u Beogradu potrebno je samo da prilikom rezervacije naglasite to i naša poslovnica na aerodromu u Nišu očekivaće Vas. Mi smo tu za Vas i zbog Vas!

najveći izbor uz najniže cene

Efex Rent A Car Beograd u ponudi svog voznog parka ima preko 30 različitih automobila najnovije generacije tako da ćete sigurno pronaćiautomobil koji će se prilagoditi Vašim potrebama! Ukoliko Vas ovaj širok spektar zbuni naše ljubazno i stručno osoblje biće tu da Vam pomogne da napravite izbor zbog kojeg nećete zažaliti. Naše iskustvo radi za Vas! Naše osoblje prati i osluškuje Vaše potrebe te u skladu sa njima i prilagođavamo našu ponudu vozila - Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada! Pored automobila imamo i najraznovrsniji izbor dodatne opreme koja će Vaše putovanje učiniti još većim užitkom. Sve to uz najpovoljnije cene u koje je uračunato kasko osiguranje tako da se možete bezbrižno zavaliti u sedište izabranog vozila i uživati u svom putovanju!

POPUSTI DO 60% JOŠ UVEK TRAJU!

Vaše zadovoljstvo je jedan od naših prioriteta zbog toga kod nas uvek možete računati na neke specijalne sezonske i popuste na određene modele automobila iz naše bogate ponude - na Vama je samo da izaberete vozilo i uz neograničenu kilometražu koja važi uz svaku našu ponudu uživate i stvarate nove uspomene! Najbogatija ponuda automobila i dodatne opreme, kasko osiguranje uračunato u cenu, transparentni uslovi rentiranja, nizak depozit, brza i efikasna usluga, ljubazno, sturčno i osoblje višegodišnjim iskustvom, sve to uz najniže cene - deluje kao san ali san koji se ostvaruje uz EFEX RENT A CAR BEOGRAD!

POGLEDAJ VOZILA

zašto izabrati baš efex?

NISKA CENA

Uz uvek aktuelne sezonske i popuste na određene modele garantujemo Vam najnižu cenu rent a car vozila u Beogradu!

URAČUNATO KASKO OSIGURANJE

Sigurnost Vas i Vaših najbližih nam je na prvom mestu. Zato je u cenu svakog našeg vozila uračunato kasko osiguranje!

TRANSPARENTNOST

Vaše poverenje nam je izuzetno bitno! Zbog toga smo se potrudili da svi naši ugovori i uslovi budu jasni i bez sitnih redova i sakrivenih troškova.

MINIMALAN DEPOZIT

Potrudili smo se da zbog Vas svim modelima automobila u našem voznom parku odredimo najniži mogući depozit koji možete platiti u kešu ili platnim karticama u našim poslovnicama.

ISKUSTVO

Višegodišnje iskustvo u radu sa klijentima omogućilo nam je da proniknemo u dubinu Vaših potreba i pružimo Vam najbolju uslugu. Prepustite se u ruke profesionalaca i vozite se bezbrižno!

NOVA VOZILA

Efex Rent a Car se trudi da zbog Vas isprati najnovije svetske trendove u automobilskoj industriji i ide u korak sa njima! Prosečna starost vozila u našoj ponudi je svega 2 godine, sva vozila su prošla sigurnosne provere!

Avantura čeka na Vas!

Ne časite časa - rezervišite Vaše vozilo odmah i započnite avunturu Vašeg života. Efex Rent A Car je tu da Vam bude veran parter u stvaranju najlepših uspomena!

POGLEDAJ VOZILA