Rent a car aerodrom Beograd i Niš |     +381 60 45 555 11

Fantastičan letnji popust do 60% je u toku. Rezervišite odmah.

Rent a car Niš

Svaki najam uključuje neograničenu kilometražu, uračunato kasko osiguranje, napuštanje Srbije u BiH, Hrvatsku i CG, dodatnog vozača i osiguranje putnika.

Pogledaj Vozila

RENT A CAR NIŠ

Najbolja agencija za iznajmljivanje automobila u Nišu! Uvek aktuelni popusti, bogat vozni park, širok spektar dodatne opreme i najbolje cene - sve što ste ikada tražili od rent a car agencije!

Pogledaj Vozila

Vozila u besprekornom stanju! Najnoviji modeli svetskih brendova tu su samo za Vas.

Prilikom svakog rentiranja vozila kod nas je uračunato kasko osiguranje.

Neograničena kilometraža! Uživajte u vožnji i lepotama koje Vas okružuju.

BRZA REZERVACIJA

Efex Rent A Car - sinonim za sigurnost i pouzdanost!

Jedna povoljna cena - KOMPLETNO bezbrižna vožnja.

Želeli biste da iznajmite automobil po najboljim i najpovoljnijim cenama i uslovima? Ne želite da budete pretrpani papirologijom i opterećeni pređenim kilometrima? Efex Rent A Car Niš je onda jedini pravi izbor za Vas!

Planirate porodično putovanje i potreban Vam je udoban i pouzdan automobil ili ste možda više za neko manje vozilo koje će Vam omogućiti da se rešite glavobolje oko parkiranja i ogromnih gradskih gužvi? Možda bi uz Vas i Vaš stil života više išlo neko luksuzno vozilo najnovije generacije? U voznom parku naše rent a car agencije možete iznajmiti sve vrste automobila: od praktičnih economy pa sve do premium luksuznih automobila i to po najpovoljnijim cenama!

Nudimo širok spektar dodatne opreme koja će Vam putovanje učiniti pravim užitkom. Ukoliko imate dodatne zahteve i potrebe bilo koje vrste tu smo ne samo da ih ispunimo već da to uradimo na najbolji mogući način - zbog toga i jesmo najbolji rent a car u Nišu!

Efex Rent A Car Niš nije samo agencija za iznajmljivanje automobila već siguran partner na svakom Vašem kilometru!

Sigurnost Vas i Vaše porodice nam je uvek na prvom mestu! Svi automobili iz našeg voznog parka prošli su sve sigurnosne provere i testove sa najboljom mogućom ocenom na Vama je samo da izaberete onaj koji ide u skladu sa Vašim potrebama i prepustite se čarima otkrivanja lepota novih predela i stvaranja nezaboravnih uspomena uz naš rent a car u Nišu.

VOZITE SE POTPUNO BEZBRIŽNO.

Pogledajte Vozila
Gde možete naći efex poslovnice?

Potrudili smo se da Vam uvek budemo u blizini i dostupni u svakom trenutku. Zbog toga će Vas nasmejana lica radnika EFEX Rent A Car Niš poslovnica ispratiti i dočekati sa Vaših putovanja na Aerodromu "Nikola Tesla" u Nišu. Želeli smo da gotovo uvek budemo tu za Vas, upravo zbog toga naš štand na dolaznom peronu radi 07-24h. Umorni ste nakon napornog leta i sve što želite jeste toplina i udobnost Vašeg doma? Rent a car u Nišu zna biti užasno stresno i mnogima nepoželjno iskustvo ali sa nama to nije slučaj! Pobrinuli smo se da naša rent a car aerodrom Niš  poslovnica uz najmanje moguće čekanje i papirologiju ispuni Vaše želje i učini Vam ovo iskustvo prijatnim i bez stresa! Kod nas ćete uvek poželeti da se vratite i da zajedno započnemo novo putovanje.

Naše iskustvo radi za vas

Umorni ste od napornih i dosadnih procedura prilikom iznajmljivanja i vraćanja vozila? Sve što želite je da samo pronađete vozilo i uživate u vožnji ne razmišljajući o skrivenim troškovima pri vraćanju istog? Na pravom ste mestu! Efex Rent A Car je tu da Vas rastereti svih dodatnih briga i omogući Vam da uživate u svakoj sekundi Vašeg putovanja. Osnovna ideja i misija naše agencije jeste da našim klijentima pružimo podršku i sigurnost na svakom pređenom kilometru u izabranom vozilu. Od 2014. godine trudimo se da naša usluga ide u skladu sa našom misijom i time odskačemo od konkurencije. Naši klijenti koji već godinama biraju Efex Rent A Car vozila najbolja su reklama i potvrda da smo na pravom putu ostvarivanja našeg cilja. Naviknite se na to da ste Vi kao i Vaše potrebe nama na prvom mestu te smo se zbog toga smo se potrudili da vraćanje automobila skrojimo po Vašim potrebama i dodatno Vas rasteretimo razmišljanja i planiranja.

najveći izbor uz najniže cene

Efex Rent A Car u Nišu u ponudi svog voznog parka ima preko 100 različitih automobila najnovije generacije tako da ćete sigurno pronaći automobil koji će se prilagoditi Vašim potrebama! Ukoliko Vas ovaj širok spektar zbuni naše ljubazno i stručno osoblje biće tu da Vam pomogne da napravite izbor zbog kojeg nećete zažaliti. Naše iskustvo radi za Vas! Naše osoblje prati i osluškuje Vaše potrebe te u skladu sa njima i prilagođavamo našu ponudu vozila - Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada! Pored automobila imamo i najraznovrsniji izbor dodatne opreme koja će Vaše putovanje učiniti još većim užitkom. Sve to uz najpovoljnije cene u koje je uračunato kasko osiguranje tako da se možete bezbrižno zavaliti u sedište izabranog vozila i uživati u svom putovanju!

POPUSTI DO 60% JOŠ UVEK TRAJU!

Vaše zadovoljstvo je jedan od naših prioriteta zbog toga kod nas uvek možete računati na neke specijalne sezonske i popuste na određene modele automobila iz naše bogate ponude - na Vama je samo da izaberete vozilo i uz neograničenu kilometražu koja važi uz svaku našu ponudu uživate i stvarate nove uspomene! Najbogatija ponuda automobila i dodatne opreme, kasko osiguranje uračunato u cenu, transparentni uslovi rentiranja, nizak depozit, brza i efikasna usluga, višegodišnje iskustvo ljubaznog i stručnog osoblja i sve to uz najniže cene - deluje kao san, ali san koji se ostvaruje uz EFEX RENT A CAR NIŠ!

POGLEDAJ VOZILA

zašto izabrati baš efex?

NISKA CENA

Uz uvek aktuelne sezonske i popuste na određene modele garantujemo Vam najnižu cenu rent a car vozila u Nišu!

URAČUNATO KASKO OSIGURANJE

Sigurnost Vas i Vaših najbližih nam je na prvom mestu. Zato je u cenu svakog našeg vozila uračunato kasko osiguranje!

TRANSPARENTNOST

Vaše poverenje nam je izuzetno bitno! Zbog toga smo se potrudili da svi naši ugovori i uslovi budu jasni i bez sitnih redova i sakrivenih troškova.

MINIMALAN DEPOZIT

Potrudili smo se da zbog Vas svim modelima automobila u našem voznom parku odredimo najniži mogući depozit koji možete platiti u kešu ili platnim karticama u našim poslovnicama.

ISKUSTVO

Višegodišnje iskustvo u radu sa klijentima omogućilo nam je da proniknemo u dubinu Vaših potreba i pružimo Vam najbolju uslugu. Prepustite se u ruke profesionalaca i vozite se bezbrižno!

NOVA VOZILA

Efex Rent a Car se trudi da zbog Vas isprati najnovije svetske trendove u automobilskoj industriji i ide u korak sa njima! Prosečna starost vozila u našoj ponudi je svega 2 godine, sva vozila su prošla sigurnosne provere!

Avantura čeka na Vas!

Ne časite časa - rezervišite Vaše vozilo odmah i započnite avanturu Vašeg života. Efex Rent A Car je tu da Vam bude veran parter u stvaranju najlepših uspomena!

POGLEDAJ VOZILA