Rent a car aerodrom Beograd i Niš |     +381 60 45 555 11

Zimski popusti do 60% su u toku!

USLOVI NAJMA

OPŠTI USLOVI

Vozilo može iznajmiti isključivo lice (u daljem tekstu najmoprimac) koje ima navršenu 21. godinu i poseduje vozačku dozvolu minimum 2 godine.
Prilikom preuzimanja automobila najmoprimac je u obavezi da na uvid da važeće dokumente: pasoš ili ličnu kartu i vozačku dozvolu, koje su disponenti EFEX rent a car poslovnica u obavezi da iskopiraju i čuvaju u evidenciji.
Najmoprimac je u obavezi da potpiše ugovor u kojem je saglasan sa ugovorenom cenom vozila i dodatnih usluga, visinom depozita i tačnim vremenom povratka vozila.
Potpisivanjem ugovora podrazumeva se da je najmoprimac upoznat i saglasan sa opštim odredbama iznajmljivanja koje se nalaze na zadnjoj strani ugovora.

CENA automobila po danu obuhvata porez, potpuno full kasko osiguranje, osiguranje putnika, neogranicenu kilometražu, sve takse, unos dodatnog vozača u ugovor, taksu za putovanje u Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Hrvatsku , osim ukoliko akcijskom cenom nije drugacije naglaseno. Cena automobila po danu obuhvata obračunski period od 24h od preuzimanja vozila, sa mogućnošću tolerancije do 1h prilikom vraćanja automobila. Sve cene su izrazene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu INTESA Banke u Srbiji i to prilikom preuzimanja vozila, kešom ili platnom karticom. Primamo sve platne kartice VISA, MASTER, AMEX. Plaćanje vozila unapred nije potrebno što automatski znači da je otkazivanje rezervacije besplatno.

DEPOZIT je obavezan prilikom preuzimanja i zavisi od izbora vozila, minimalni iznos je 200 evra, tacnu informaciju o visini možete videti prilikom rezervcije. Depozit se može ostaviti u kešu ili rezervacijom sredstava na platnoj kartici. Stalnim klijentima se depozit smanjuje. Osobama mladjim od 25 godina depozit se udvostrucava tako da je minimalni iznos 500 evra. EFEX rent a car zadržava pravo da najmoprimcu poveća depozit odnosno ne izda vozilo.

OSIGURANJE u cenu najma je uračunato potpuno full kasko osiguranje bez učešća u šteti, što znači da u slučaju saobraćajne nezgode bilo da je vaša ili tudja krivica, nemate nikakvog učešća u šteti, jedini uslov je da OBAVEZNO POSEDUJETE POLICIJSKI ZAPISNIK uz pomoć koga ćemo mi nadoknaditi štetu od osiguranja. Takođe, uz vraćena dokumenta i ključeva vozila ukoliko dođe do krađe istog nemate nikakvog učešća. Međutim, Full osiguranje ne pokriva štete nastale u unutrašnjosti vozila, tipa flekavih, pocepanih ili progorenih sedista, izgrebanih i oštećenih unutrašnjih površina. U ceni je uračunato i osiguranje putnika.

NAPUŠTANJE SRBIJE sa našim automobilom je moguće uz našu saglasnost. Putovanje u Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Hrvatsku se ne naplaćuje dodatno. Putovanja u sve ostale zemlje se dodatno naplaćuje 30 evra. Prilikom rezervacije i preuzimanja vozila neophodno je naglasiti da planirate putovanje našim automobilom van granica Srbije jer ćemo Vam u suprotnom staviti pečat na ovlašćenje za vozilo u kojem Vam se ta opcija zabranjuje.

RADNO VREME poslovnica na Beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla" i Niškom "Konstantin Veliki" je od 07-24h. Svako unapred rezervisano preuzimanje odnosno vraćanje vozila 30 minuta pre ili posle radnog vremena je besplatno. Preuzimanje odnosno vraćanje automobila koje je 31 minut i više nakon zatvaranja poslovnice, odnosno 31 minut pre otvaranja poslovnice se doplaćuje 15 eura.

VRAĆANJE VOZILA NA DRUGU LOKACIJU je takođe moguće. Na primer, možete preuzmete vozilo na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, a vratite ga na Aerodromu Konstantin Veliki u Nišu.

Ova usluga se doplaćuje po sledećem cenovniku:

Aerodrom Beograd - Aerodrom Niš (i obratno): 45€

PONUDA DRUGOG VOZILA
Zadržavamo pravo da Vam u slučaju da nemamo slobodan izabrani automobil izdamo auto iste ili više klase po istim uslovima.

Avantura čeka na Vas!

Ne časite časa - rezervišite Vaše vozilo odmah i započnite avanturu Vašeg života. Efex Rent A Car je tu da Vam bude veran parter u stvaranju najlepših uspomena!

POGLEDAJ VOZILA